Single N | Double A

Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. *wink


Back to entry

About the owner

Lolipops






Facebook : Adiba
Twitter : Awatif
Blog owner : The Princess


the new born of dibaa :)
Tuesday, 20 November 2012 | 5:05 am | 0 comments

heyy peeps , assalamualaikum :) haha , diba tahu korang mesti akan kata diba buat new blog kan ? tak okay tak ! actually semua post yang lama-lama tu diba dah delete . okayy tipu ! haha :P semua entry basi tu diba save dalam draft lahh . saja nak bajet macam buat new blog . dahh alang-alang diba tukar blogskin kan :) so , amacam dgn blogskin baru nehh ? style tak ? haha . penat ohh maen koding . kejap itu tak kena , kejap ini tak kena . haishh , sabor jelahh kan . apa-apa poms , hope korang enjoy dalam belog diba neh yea . 

btw , dah banyak hari diba tak hapdet belog kan ? tak tahu laa kenapa malam neh hegeh-hegeh pulak nak hapdet . hohoho :P rindu agak'y. tapi  macam biasa lahh kan , still tak tahu nak cakap apa -_-' ehh korang cuti neh pegi mana ? wahh , untung lahh yang dapat pegi holidayy dgn family tu kan . nak ikod boleh ? *buat muka comey* yalaa , hari-hari spent time dgn lappy kesayangan neh . bosan sudah ! and sometimes i feel like i'm not addicted to internet or game anymore -_-' fone poms dah mula membisu . so , diba poms dah mati akai nak buat apa . sadiss ! 

| Cerita Baru ^_^