Single N | Double A

Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. *wink


Back to entry

About the owner

Lolipops






Facebook : Adiba
Twitter : Awatif
Blog owner : The Princess


cinta hati baru :D Encik Buku(s) ~
Monday, 17 December 2012 | 8:08 am | 0 comments

assalamualaikum :) hey peeps ! aumm , diba baru balik dari tusyen nehh *tiredface* yelahh, belajar biology kann. banyak sangat nak fikir ==' actually dah mengantuk, tapi saja gagahkan diri hapdet belog ni haa. maklumlahh, dah lama tak hapdet. penuh sawang tambah pulak dengan baunya yang masham. haha :D merepek apa laa diba ni malam-malam ==' maaf laa noh. ehh, picture atas tu bukan picture tadi okey. semalam punya tuu. time on the way pergi kenduri dekat lunas. 

korangg dah tahu belum ? jeng jengg jeng ...... diba kan dah berapa hari tak online fesbuk :) *bigclap* huhu, tinggi jea nafsu melompat bila tengok adik-adik online. nak jugak , tpi tak boleh ! saja lahh nak ajar diri neh supaya tak kerap online sangat. kalau tak buat macam neh, tak tahu sampai bila penyakit online 24jam diba nak hilang kan. HAHAHA :P bila dah dapat online, semua kerja boleh lupa ==' rasa macam kejap jea online, padahal berjam-jam. sedangkan diba sendiri tak tahu apa diba buat lama-lama online tu ==' bahaya kalau penyakit neh berterusan sampai tahun depan >,< huh ! please diba , SPM first !! 

haa, agak-agak teringin sangat tu buka jugak :P yalaa, karang tahan punya tahan sampai belajar pon tak senang. susah jugak kalau macam tu kan korang =_=' hehe. eh, tadi kan masa tengah belajar bio, cekgu pesan kalau sapa-sapa yang ada rasa pedih dada or saket dada ke apa yang seangkatan tu tolong pergi check kat klinik segera. sebab semua tu tanda-tanda nak dapat saket jantung. ya Allah, masa tu diba terdiam dan otak pon terus melayang. teringat dekat amirul >.< dulu masa dengan dia, selalu dia mengadu dia saket dada. hmm, moga dia baik-baik saja. 

em, okay stop here ! pandai sangat cakap pasal dia, kan dah rindu. apalahh khabar dia sekarang kan ? mesti dah lupakan diba :/ hukhuk. ALAMAK ! terlepas pulak >.< pfffttt ! kenapa jari neh nak tulis pasal dia lagi neh ? aigooo >.< asdfghjkl !!! takpa laa, dari diba mula nak buat sesi luahan perasaan yang tangkap leleh tu, better diba stop entry kat sini jep *ayat tak menahan wehh XD selamat malam semua, thanks pada yang sudi habiskan masa korang baca entry mengarut diba neh. hehe :D good night ~

P/S : bahagia dengan pakwe baru :) Encik Buku(s)
Cerita Lama ^_^ | Cerita Baru ^_^