Single N | Double A

Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. *wink


Back to entry

About the owner

Lolipops






Facebook : Adiba
Twitter : Awatif
Blog owner : The Princess


SPM OHH SPM !
Sunday, 24 March 2013 | 1:04 am | 2 comments

assalamualaikum , heyy peeps ! :) sihat tak sihat tak ? alhamdulillah kalau sihat. yang tak sihat tu, ubat dah makan ke belum? yang sudah tu bagus :) yang belum tu pegi makan cepat. hope korang cepat sembuh okay. um, sedeh nye laa bila tengok list entry belog diba neh. sikit bebenor. okay , terserlah kemalasan di situ. ahaha, bukan apa. diba dah jarang sangat nak buka lappy kesayangan neh. online pon kejap-kejap jea. tetiba pulak terajin nak hapdet baby belog ni. muahh sikit dekat baby belog :* seriusly, kadang tu rindu sangat nak selalu hapdet macam dulu. tapi maklumlah, diba kan calon spm tahun neh, so agak busy dgn study, busy dgn tuisyen, busy dgn homework. FUHH !! tak terkata lahh penatnya. sampai takda masa nak rest. tido pon selalu lewat sekarang. sadis oii sadis :/ sokay diba, untuk tahun neh saja nak struggle. lepas neh dah tak buat semua neh and diba akan rindu waktu-waktu macam neh.

so, result spm batch '95 dah keluar. ujian penilaian 1 dekat sekolah pon dah setel. means, now masa untuk bacth '96 hadapi kertas penentu masa depan juga makin suntuk. arggghhx ! stress >_< I'M TOTALLY NOT READY YET ! berat sgt kepala neh. mygrain pon makin kuat pulak tahun neh. haishh, sabar jelahh kan. hmm, sedeh sgt dgn result UP1 hari tu, tapi apa pun diba bersyukur dengan result yang diba dapat. cuma agak kecewa sbb tak mampu beat orang yang diba nak beat dalam kelas tu >_< nak kata masa exam angau, rasanya tak. sebab time exam dah habis fokus dah. mungkin salah diba kot. berlagak pandai, sampai habis jea satu-satu paper, dh tanak check balik. so, naseb kau lahh diba oiyy.. eh, okay lahh. diba tak tahu nak story ape lagi. later hapdet againn. bye.

P/S : I MISS HER :'(
Cerita Lama ^_^ | Cerita Baru ^_^