Single N | Double A

Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. *wink


Back to entry

About the owner

Lolipops






Facebook : Adiba
Twitter : Awatif
Blog owner : The Princess


where's my SUPERMAN !? [ PART II ]
Wednesday, 22 May 2013 | 8:38 am | 0 comments

assalamualaikum and hello earthlings :/ bismillahhirahmanirahim. 

awak ! awak ! awak ! mana hilangnya awak yang saya kenal dulu? awak yang selalu care pasal saya? awak yang selalu jaga makan minum saya? awak yang selalu support saya? awak yang selalu teman saya buat homework? awak yang selalu buat saya ketawa? awak yang selalu buat saya melting? awak ! awak ! awak ! mana awak pergi? apa salah saya sampai awak sanggup buat saya macam ni? apa silap saya? selama kita kenal, awak langsung tak pernah sakitkan hati saya. awak langsung tak pernah marah saya. awak selalu happykan saya. awak ! bukan mudah saya nak sayang orang. saya semai rasa cinta ni untuk awak ! tapi kenapa saat rasa cinta ini mula membara, awak pergi tinggalkan saya? what was my mistake? awak ! saya tak kuat tanpa awak ! saya mengharap sangat dekat awak :( awak tahukan, saya pernah kecewa sebelum ni. awak janji awak tak akan tinggalkan saya, tapi kenapa awak tinggal jugak? awak ! saya sayang awak sangat. saya tanak lelaki lain ! saya nak awak ! :'(  saya stress sangat sekarang. saya dah hilang fokus nak study. hari-hari saya teringat awak. hari-hari saya tunggu call dari awak ! hari-hari saya tunggu text dari awak ! tapi semua tu langsung takda. awak ! awak dah benci saya ke? awak ! apa salah saya ? awak ! saya dapat tahu yang awak dah ada orang lain? ya Allah, sedihnya hati neh. seriusly, saya tak boleh terima. saya dah nekad, awak yang terakhir dalam hidup saya. saya tak mampu buka hati saya untuk orang lain. sakitnya nak tanggung semua ni. kalau saya ada buat salah dengan awak, tolong lah bagitau saya :( tolong beri saya peluang kedua untuk saya betulkan semua ni. saya sayang awak ! 


NOTE : DEAR FARHAN, I WANT YOU BACK ! I MISS YOU A LOT ! I AM STILL LOVE YOU. PLEASE , PLEASE , PLEASE ! I'M BEGGING AT YOU :( WILL WE GET BACK ? 
Cerita Lama ^_^ | Cerita Baru ^_^