Single N | Double A

Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. *wink


Back to entry

About the owner

Lolipops






Facebook : Adiba
Twitter : Awatif
Blog owner : The Princess


sekian lama.
Friday, 9 August 2013 | 8:09 am | 0 comments

assalamualaikum dan selamat hari raya buat semua umat Islam ^^

sekian lama menyepi, terasa kekok pulak nak menaip. idea menulis punn semakin cetek. tapi sebenarnya banyak cerita yang ingin dikongsikan especially about my life. diba dah selesa menulis dalam belog ni tentang apa yang diba rasa, alami dan tempuhi. tapi entah lahh. kadang-kadang terfikir juga, perlu ke semua benda tentang diri diba nak cerita dalam belog ni.? risau sebenarnya. takut-takut ada yang tersalah tafsir tentang apa yang diba tulis. hmm, tak mampu diba nak puaskan hati semua orang. lain orang, lain pendapat, lain citarasa. buat baik ada punn yang mengata, buat jahat apatah lagi kan.

raya tetap raya. tapi raya tahun ni tak macam dulu-dulu. ahh, andai saja diba mampu putarkan masa kebelakang. rasa macam nak saja masuk semula dalam perut makk. tak perlu fikir apa-apa masalah. tenangnyer! sekarang ni macam-macam masalah ada. kadang tu sedih dengan diri ni sebab dapat tuan macam diba. tak pandai handle masalah yang datang. ramai yang kata, masalah akan buat kita lebih matang. tapi kenapa diba makin banyak masalah datang, pemikiran masih tak ubah macam budak-budak.? complicated lahh. susah nak cerita. diba sendiri tak faham --'

perasaan korang bila akan kehilangan seorang sahabat yang sangat korang sayang, rapat dgn korang, yang selalu ada bila susah dan senang.? ahh! sungguh diba tak boleh terima. mohon jangan ambil dia dari diba :( Nurul Husna. you are the one which i'm talking about. kau lahh teman, kau lah sahabat, kau lah kekasih, kau lah musuh, kau lah penawar dan segala-galanya kau! aku sayang hang woii ! jangan pergi dari life aku. jangan tinggal aku. mana aku nak cari pengganti serupa macam hang.? hmm :'(

enough lahh. tak boleh cerita banyak-banyak. karang menangis lagi :( kena jaga mood ni bebaik. trial spm dah nak dekat. wuuu, takutnye! seriously, i'm NOT ready yet. tension sangat bila study tak masuk dalam kepala akibat terlalu fikirkan masalah. erghhx. ini lahh perempuan. sangat sensitive. bila lahh mental diba ni nak kuat.? hmm. okayy laa, need to stop here. ada masa nanti diba hapdet lagi. totally rindu sangat dunia blogger nih.

before that, saja nak selit picture first day raya. see yaa ! :')


 with my abahh :)


 with my mom :)


 i do love both of them :') 

with paklang a.k.a alangg ^^ 
NOTA KAKI : sebenarnya hati tak semeriah senyumann.
Cerita Lama ^_^